Kennet Mångbergs åkeri AB

From the blog

Sommarvikarier sökes

daniels-privat-2017-06-24

Chaufförer med CE-behörighet

Inför sommaren söker vi lastbilschaufförer för semestervikariat med möjlighet till fortsättning.Här finns ett arbete för dig som vill ha ett omväxlande arbete med både distribution, fjärrtransporter och terminalarbete.Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Du är en glad och positiv person med engagemang. En lagspelare som gärna bidrar till en härlig stämning på din arbetsplats.Du gillar att ha ordning och reda på såväl arbetsredskap, frakthandlingar och saker som förekommer i tjänsten. Tjänsterna är schemalagda och vissa innefattar natt samt helgarbete.

Du måste ha följande behörigheter:

  • CE-körkort,
  • Digitalt förarkort
  • YKB
  • Truckkort

Ett krav är att du har vana att köra med släp.

Vi anser oss ligga i framkant när det gäller att ”pussla” ihop gods och scheman för att få så hög täckningsgrad på våra bilar som möjligt. Vi har en modern och bra fordonspark. Stora delar av trafiken är linjetrafik, dvs. lastas och lossas på omlastningscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva samt andra företag. Vi kör fasta linjer åt vår huvuduppdragsgivare Bring Frigo AB, där vi trafikerar Norrland, Mälardalen, Västergötland samt Östergötland. Många av våra chaufförer började sin karriär som semestervikarie hos oss. För rätt person finns det därför goda möjligheter till fortsatt arbete även efter sommarperioden.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande och kommer tillsättas redan under våren. Tillträdesdag för tjänsterna sker enligt överenskommelse.

Ansökan skickar du till info@mangbergsakeri.se

Skulle du ha frågor är du välkommen att kontakta Stefan Mångberg på 090–140740

Mer information om oss hittar du på vår hemsida:                www.mangbergsakeri.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *