Kennet Mångbergs åkeri AB

Jobba hos oss

2022-04-07

Chaufför med CE-behörighet – sommarvikariat 2022

Vi söker dig!
En självgående och trygg chaufför som har ett genuint intresse för branschen och en positiv attityd. Du är van att ha kundkontakt och har inga problem att ge en kollega en hjälpande hand på terminalen eller efter vägen.
Du som börjar arbeta hos oss behöver ha CE-kort, YKB, truckkort och digitalt förarkort.

Tjänsten: 
Vi söker sommarvikarier med utgångspunkt från Umeå och stämmer beskrivningen ovan in på dig så se till att skicka in en ansökan redan idag!
Meriterande: Vana att köra med släp och tempererade transporter.

Hos oss får du en omväxlande arbetsplats med både distribution, fjärrtransporter och terminalarbete. Vi har en lärande organisation där vi tar ett gemensamt ansvar för varandra, våra kunder och våra fordon. Det vi inte vet – det tar vi reda på, och vi arbetar tillsammans för att bibehålla vår höga leveranskvalitet, goda kundrelationer och härliga arbetsmiljö!

Om Mångbergs Åkeri
Hos oss på är vi ett glatt gäng på 35 personer som arbetar heltid. Vi arbetar med fjärrtransporter inom kyl- och frystransporter, ledande i Sverige. I dagsläget har vi trafik från Luleå i norr till Göteborg i söder. Största delen av verksamheten är linjetrafik där vi lastar och lossar på omlastningscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva och andra företag. Vi kör fasta linjer åt vår huvuduppdragsgivare Frigoscandia.

Ansökan mejlar du till info@mangbergsakeri.se
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 090–140740

Spontanansökan

Vi söker alltid efter kompetent personal som vill bli en del av Mångbergs Åkeri. Har du CE-kort, YKB, truckkort och digitalt förarkort så tveka inte att kontakta oss redan idag och berätta mer om dig själv!

Mejla din ansökan till: info@mangbergsakeri.se
Eller ring: 090-14 07 40