Kennet Mångbergs åkeri AB

Jobba hos oss

På grund av ledigheter, semestrar och andra anledningar är vi under vissa tider på året underbemannade och behöver personal. Du som har körkort med C och E behörighet är välkommen att skicka in en ansökan till oss. Vi ser det som en merit om du arbetat några år i branschen och då gärna kört bil med släp.

Maila CV och personligt brev till info@mangbergsakeri.se.

 

2020-04-23

Chaufförer med CE-behörighet

Om oss
Hos oss på K. Mångberg Åkeri arbetar vi med fjärrtransporter inom kyl- och frystransporter, ledande i Sverige. I dagsläget har vi trafik från Luleå i norr till Göteborg i söder. Största delen av verksamheten är linjetrafik där vi lastar och lossar på omlastningscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva och andra företag. Vår huvuduppdragsgivare är Bring Frigo som vi kör fasta linjer åt.

I dagsläget är vi 35 personer som arbetar heltid på företaget och vi söker nu ytterligare två kollegor till vårt team.

Tjänsten
Vi kommer efter sommaren att starta upp en helt ny trafik, dagsturer med utgångspunkt från Umeå. Tjänsterna kommer gå på rullande schema och de innefattar även helgarbete.

Följande behörigheter krävs:

  • CE-körkort
  • Digitalt förarkort
  • YKB
  • Truckkort

Meriterande: Vana att köra med släp och tempererade transporter.

Tillträde till tjänsterna kan ske såväl inför sommaren som i början av augusti.

Din profil
Vi tror att du som söker dessa tjänster har ett genuint intresse för branschen, en positiv attityd och är nyfiken. Här får du en omväxlande arbetsplats med både distribution, fjärrtransporter, terminalarbete samt handdatoranvändning.

Eftersom du ansvarar för åkeriets fordon och kundernas gods krävs respekt, noggrannhet och ansvarstagande. För att trivas med tjänsten bör du vara flexibel, stresstålig och ta ansvar för fordon och utrustning. Du gillar att ha ordning och reda på såväl arbetsredskap, frakthandlingar och saker som förekommer i tjänsten.

Du är företagets ansikte utåt och vårdar våra kundrelationer. Vi sätter därför stort värde på personlig lämplighet och där ser vi att du som person är serviceinriktad och är social.

Ansökan
Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan skickar du till info@mangbergsakeri.se
Vid frågor är du välkommen att kontakta Stefan Mångberg på 090–140740
Mer information om oss hittar du på vår hemsida: www.mangbergsakeri.se