Kennet Mångbergs åkeri AB

Jobba hos oss

2022-06-03

Ekonomiassistent / kontorist
Heltidstjänst Umeå

Vill du ta nästa steg i karriären och axla rollen som ekonomiassistent/kontorist i ett lönsamt, välskött och framåtskridande bolag? Vi på Mångbergs Åkeri söker nu efter en energisk och flexibel medarbetare som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa. Häng med redan nu då urval sker löpande!

Om verksamheten
K. Mångbergs Åkeri är ett familjeföretag med rötterna i Umeå som funnits sedan 1986. Vi kör tempererade fjärrtransporter, kyl- och frystransporter, med huvudfokus på livsmedel. Vårt kontor är beläget i Umeå med verksamhet som trafikerar sträckan från Luleå i norr till Mälardalen, Östergötland och Västergötland i söder. Vår långa erfarenhet och stora branschkunskap gör att vi idag är en ledande aktör på marknaden. Vi håller en hög kvalité genom att vi levererar godset i rätt tid, på rätt plats, i rätt temperatur samtidigt som vi är miljömedvetna och flexibla.

Om tjänsten
Vi söker nu en serviceinriktad ekonomiassistent / kontorist att fortsätta vår expansiva resa med. Du kommer att ingå i ett team på fyra personer och jobba med uppgifter kopplade till ekonomi samt vissa administrativa kontorsuppgifter. I rollen kommer du ha stor variation på dina arbetsuppgifter och det är viktigt att du trivs i en sådan roll, ingen dag är den andra lik. Dina huvuduppgifter i arbetet kommer vara:

– Leverantörsreskontra
– Kundreskontra
– In- /utbetalningar
– Löpande bokföring
– Reklamationer
– Administrativa arbetsuppgifter som t.ex. inköp av kontorsmaterial, administration och uppföljning av regelverk, telefoni och mejl, fordonspärmar, bränslekort och fraktsedelshantering.

Allt eftersom du blir varm i kläderna ser vi att rollen kommer att växa inom ekonomiområdet där du på sikt självständigt ska administrera anläggningsregistret, genomföra månadsbokslut, sköta skatter/avgifter samt delta i årsbokslut.

Din profil
Vi tror att du som söker denna tjänst har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare och hanterar ekonomiuppgifterna med enkelhet. Du gillar att driva egna processer har en positiv attityd och är nyfiken. Här får du en omväxlande arbetsplats där det är viktigt att du kan göra prioriteringar, vara flexibel och handlingskraftig.

I vårat team jobbar vi prestigelöst och hugger in där det behövs för dagen där vi ser att du har samma inställning till dina kommande arbetsdagar. Vi behöver dig som gillar att vara spindeln i nätet och håller ordning och reda. Du kommer ha såväl interna som externa kontaktytor varför vi sätter stort värde på personlig lämplighet och där ser vi att du som person är serviceinriktad och är social. Körkort är ett krav.

Ansökan
Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Mejla din ansökan till: jobb@mangbergsakeri.se – märk din ansökan med ”Ekonomi/kontor UÅ”.

Frågor om tjänsten besvaras av Matilda Inemyr, Ekonomi- och personalansvarig, på 090-205 93 04, eller matilda@mangbergsakeri.se
Mer information om oss hittar du på vår hemsida: www.mangbergsakeri.se2022-04-07

Chaufför med CE-behörighet – sommarvikariat 2022

Vi söker dig!
En självgående och trygg chaufför som har ett genuint intresse för branschen och en positiv attityd. Du är van att ha kundkontakt och har inga problem att ge en kollega en hjälpande hand på terminalen eller efter vägen.
Du som börjar arbeta hos oss behöver ha CE-kort, YKB, truckkort och digitalt förarkort.

Tjänsten: 
Vi söker sommarvikarier med utgångspunkt från Umeå och stämmer beskrivningen ovan in på dig så se till att skicka in en ansökan redan idag!
Meriterande: Vana att köra med släp och tempererade transporter.

Hos oss får du en omväxlande arbetsplats med både distribution, fjärrtransporter och terminalarbete. Vi har en lärande organisation där vi tar ett gemensamt ansvar för varandra, våra kunder och våra fordon. Det vi inte vet – det tar vi reda på, och vi arbetar tillsammans för att bibehålla vår höga leveranskvalitet, goda kundrelationer och härliga arbetsmiljö!

Om Mångbergs Åkeri
Hos oss på är vi ett glatt gäng på 35 personer som arbetar heltid. Vi arbetar med fjärrtransporter inom kyl- och frystransporter, ledande i Sverige. I dagsläget har vi trafik från Luleå i norr till Göteborg i söder. Största delen av verksamheten är linjetrafik där vi lastar och lossar på omlastningscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva och andra företag. Vi kör fasta linjer åt vår huvuduppdragsgivare Frigoscandia.

Ansökan mejlar du till info@mangbergsakeri.se
Vid frågor är du välkommen att kontakta kontoret på 090–140740

Spontanansökan

Vi söker alltid efter kompetent personal som vill bli en del av Mångbergs Åkeri. Har du CE-kort, YKB, truckkort och digitalt förarkort så tveka inte att kontakta oss redan idag och berätta mer om dig själv!

Mejla din ansökan till: info@mangbergsakeri.se
Eller ring: 090-14 07 40