Kennet Mångbergs åkeri AB

Jobba hos oss

På grund av ledigheter, semestrar och andra anledningar är vi under vissa tider på året underbemannade och behöver personal. Du som har körkort med C och E behörighet är välkommen att skicka in en ansökan till oss. Vi ser det som en merit om du arbetat några år i branschen och då gärna kört bil med släp.

Maila CV och personligt brev till info@mangbergsakeri.se.

 

2019-12-20

Chaufför med CE-behörighet

Om oss
Hos oss på K. Mångbergs Åkeri arbetar vi med fjärrtransporter inom kyl- och frystransporter. I dagsläget har vi bilar som rullar från Luleå i norr till Göteborg i söder. Största delen av trafiken är linjetrafik där det lastas och lossas på omlastningscentraler och som sedan distribueras lokalt av oss själva och andra företag. Vi har fasta linjer åt vår huvuduppdragsgivare Bring Frigo över stora delar av landet.

I dagsläget är vi 36 stycken som arbetar heltid på företaget och vi söker nu ytterligare en kollega till vårt team.

Tjänsten
Tjänsten utgår från Umeå och innefattar såväl fjärrkörning och distribution i Umeå. Du kommer gå på rullande schema och det innefattar även natt samt helgarbete.

Du måste ha följande behörigheter:

  • CE-körkort,
  • Digitalt förarkort
  • YKB
  • Truckkort

Meriterande: Vana att köra med släp och dolly/trailer.

Din profil
Vi söker en arbetskamrat som har ett genuint intresse för branschen, har en positiv attityd och är nyfiken. Här finns ett arbete för dig som vill ha ett omväxlande arbete med både distribution, fjärrtransporter, terminalarbete samt handdatoranvändning.

Eftersom du ansvarar för åkeriets fordon och kundernas gods krävs respekt, noggrannhet och ansvarstagande. För att trivas med tjänsten bör du vara flexibel, stresstålig, och ta ansvar genom att underhålla fordon och utrustning. Du gillar att ha ordning och reda på såväl arbetsredskap, frakthandlingar och saker som förekommer i tjänsten.

Du är företagets ansikte utåt och därför vårdar du kundrelationer, vi sätter därför stort värde på personlig lämplighet och där ser vi att du som person är serviceinriktad och är social.
Ansökan
Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan skickar du till info@mangbergsakeri.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta Stefan Mångberg på 090–140740
Mer information om oss hittar du på vår hemsida: www.mangbergsakeri.se