Tillbaka
Nyheter
28 Jun 2022

Grattis Andreas och Leif – årets medarbetare och glädjespridare!

Varje jul utser vi Årets medarbetare och Årets glädjespridare på företaget. Det är chaufförerna själva hos oss på K Mångbergs Åkeri som står för nomineringen av kandidater till dessa två hedervärda utmärkelser, som går till två kollegor som utmärkt sig lite extra under året som gått.

Vid julbordet 2021 var det Andreas Westerberg och Leif Karlsson som kammade hem varsin utmärkelse. Så här löd kollegornas motiveringar:

Årets medarbetare 2021: Andreas Westerberg

Andreas är en person som alltid ställer upp för sina kollegor, är hjälpsam och handlingskraftig. Han har stor kunskap kring åkeriets fordonsflotta och lösningar på de flesta problem som kan uppstå. Han delar med sig av denna kunskap till sina kollegor, både på plats eller över ett telefonsamtal, för den som vill ha råd och stöd kring fordon eller linjer.

Andreas utmärker sig för att han alltid är på bra humör och hjälpsam, vilket gör att hans kollegor ser honom som en trygg och pålitlig arbetskamrat!

Årets glädjespridare 2021: Leif Karlsson

Leif är en go’ och glad person som är duktig på att höja humöret bland sina kollegor. Alltid trevlig och med glimten i ögat, förgyller han våra dagar med skratt och roliga historier. Leif utmärker sig genom att han alltid är på bra humör, tar ansvar för att alla ska ha det bra på jobbet och värnar om sina arbetskamrater!